Testimoniales del Taller de Sueños y Gestalt

En aquest Taller de Somnis i Gestalt, la Carme et porta de la mà a conèixer el teu jo intern, acompanyant-te a descubrir què, qui i com ets; el teu ésser complert a través del(s) teu(s) somni(s).
 Una sessió molt emotiva ja que obres el teu jo més íntim a unes persones que, sense que et coneguin, et miren i t'escolten amb empatia i sense judici, com ho fas tu amb elles, creant així un vincle que no esperes.
 Obtens una eina per conèixer-te; un regal per a tota la vida!
Gloria Monteagudo, 37 anys.

Mestra i psicopedagoga, acompanyant de de La Tribu del Gaià

 

Sorprendida, no era adivinación, si no comprensión de lo que sueñas... Muy práctico a la hora de poder hacerlo tu sola en casa. Lo aplico desde entonces y estoy muy sorprendida con lo que voy descubriendo de mis sueños.
Fue un taller muy ameno y divertido, en poco tiempo aprendimos bastante sobre cómo poder interpretar tus propios sueños.

Nora Díaz, 34 años. Terapeuta


Em vaig sentir molt còmode, molt bé en l'espai. Vaig arribar segura, acompanyada de dos familiars importants per mi i amb l'expectativa a veure què em trobava...
Em vaig emocionar força durant el taller. Quan vam treballar el meu somni van sortir coses fortes en l'àmbit emocional i familiar, em va sorprendre com el meu somni va generar un moviment sistèmic aclaridor i sanador per mi i els meus familiars, això em va servir en els dies posteriors i estic molt agraïda.

Sandra Ballester, 37 anys. Tècnica de joventut


Mi experiencia en el taller fue muy agradable y enriquecedora y posteriormente hizo que me planteara cosas ...¡con ganas de repetir!

Francisco Ballester Riveiro, 67 años.
Jubilado (sin oportunidad ni ganas de ejercer como tal)


Quan em van dir de participar en un taller de somnis em va fer il-lusió. Sempre m'he enrecordat del que somiava i molts cops he arribat a pensar que era real.El que no esperava era viure la experiència tan profunda que vaig viure. A partir d'algo que estava a la ment, vaig anar desxifrant que hi havia molt darrera. Va ser sorprenent, impactant, una mica amarg però molt enriquidor. Estic esperant amb moltes ganes poder fer un altre taller.
Imma Figuerol, 32 anys. InfermeraFue una experiencia muy intensa, muy positiva a pesar de todo lo que lloré y lo removida que estuve los días posteriores, porque sentí haber limpiado ciertas areas de mi vida, que aunque yo intentaba convencerme de que ya las había superado no lo estaban... se que tengo que seguir trabajando en ello y limpiando más areas de mi alma, espíritu, mente, inconsciente que están heridas... Gracias por todo
Patricia Ballester, 43 años. Artista


0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Twitter Updates